Bemutatkozás / Céginformáció

Kérdezzen, mi válaszolunk!

Építőipari tevékenységhez kötött egyedi árképzést alkalmazunk ÁRAJÁNLATUNKAT kérje itt!

Szolgáltatásaink

- Transzportbeton gyártása/szállítása
- Szivattyúzás pumpával/pumixal
- Díjmentes felmérés/tanácsadás
- Minőségi Tanúsítvánnyal

Szilvási Trans Kft.

Több mint 15 éves múltra visszatekintő családi vállalkozás a Szilvási Trans Kft, a Szilvási cégcsoport első - 1999-ben alapított társasága. Alapításától kezdve fő tevékenységeinkhez tartozik a fuvarozás, közúti teherszállítás, nagytömegű gépi földmunkavégzés, építőanyag – és vasáru kereskedelem.

A pályán, az építőiparban és fuvarozásban eltöltött másfél évtized - garancia a megbízhatóságra, a szakmai professzionizmusra. Megalakulásunk óta töretlen a vállalkozás fejlődése, jelentősen bővült gépparkunk, ingatlanjaink. Ezek és a sok éves szakmai tapasztalat tesz képessé bennünket arra, hogy magas színvonalon tudjuk elvégezni a tevékenységi körünkhöz tartozó feladatokat, megbízásokat.

Kibővült aktuális tevékenységi köreink és szolgáltatásaink a következők: betonelemek gyártása, transzportbeton gyártása és bedolgozása, út- és mélyépítés, út-helyreállítási, javítási munkák (pl.: kátyúzási munkák), aszfaltozási munkák, térkő és egyéb burkolási munkák, közműépítési munkák, vízépítési munkák (árokképzés- és rendezés, burkolás, csatorna- és átereszépítés), ingatlanhasznosítás, vagyonkezelés, magasépítés.